Turkutalo – uusi ilme kotiisi

Haluatko uuden kodin ilman osoitteenmuutosta? Jo pelkkä pintaremontti tekee kodillesi ihmeitä, mutta uusimalla keittiön tai kylpyhuonetilat saat arkeesi aivan uuden ilmeen.

Turkutalo palvelee myös yrityksiä ja isännöitsijöitä

Isännöitsijä, jätä kiinteistön huoltotyöt ammattilaiselle. Teemme isännöitsijöiden kohteisiin remonttityöt tasoitetöistä keittiö- ja kylpyhuoneremontteihin, sekä palvelemme piha- ja lumenpudotustöissä.

Olemme ammattitaitoinen kumppani rakennustöihin

Turkutalo Oy on täyden palvelun rakennusliike, jonka kautta saat kaikki kodinrakennustyöt aina kokonaisvaltaiseen uudisrakentamiseen – ammattitaidolla ja kokemuksella.

Vesivahinkopäivystys ja kosteusvahinkokorjaus

Turkutalolla on pitkä kokemus kosteusongelmien hoidosta. Teemme kaikki kosteusvahinkojen korjaustyöt kartoituksesta ja kuivauksesta aina uudelleen rakentamiseen.

Turkutalon vesivahinkopäivystys palvelee

Kaikki apu löytyy
yhdestä numerosta – soita

0405170561

Miksi Turkutalo?

Kaikkea ei kannata tehdä itse – osaa ei saa

Itse tekeminen on usein säästöä väärässä paikassa. Me Turkutalossa olemme koulutettuja remontoinnin ja rakentamisen ammattilaisia. Asentajamme ovat muun muassa VTT:n sertifioimia, mikä on nykyään edellytys kosteiden tilojen remontoinnille. Yrityksellemme on myös myönnetty ISO 9001 -standardin mukainen laatusertifikaatti. Kun valitset Turkutalon kumppaniksesi, voit luottaa laatuun!

Ota ensiaskel uuteen kotiin – astu Turkutaloon!