KAUNIS KYLPHYHUONE

Huolettomat kylpyhuoneremontit Turkutalolta

KYLPYHUONEREMONTTI TURKU JA LÄHIKUNNAT, NOSTA ASUNTOSI ARVOA!


Moderni kylpyhuone nostaa sekä asunnon arvoa että viihtyvyyttä. Materiaalivaihtoehtoja on kylpyhuoneissa lähes rajattomasti, joten kannattaa sijoittaa ammattimaiseen suunnitteluun. Meiltä kylpyhuoneremontti laadukkaasti ammattilaisten toimesta.

Meiltä hoituvat myös märkätilojen remonttityöt turvallisesti. Turkutalon asentajilla on VTT:n henkilösertifikaatti vesieristysten tekemiseen, joten meidän kanssa saat takuuvarmaa laatua.

Meiltä myös märkätilaremonttien valvonnat. Koulutettu asiantuntijamme on erikoistunut homevaurioihin ja vesivahinkoihin.

Huom. meiltä kylpyhuoneremontin yhteydessä myös mahdollisen vesivahingon kuivaus ilman lisäveloitusta. Luotettava kylpyhuoneremontti Turku ja lähialueet.

Ota yhteyttä »

 

KYLPYHUONE ON HUONEISTON HELMI


Pyydä meiltä tarjous, niin tulemme tutustumaan remontoitavaan tilaan ja kartoitamme tarpeesi. Kauttamme saat paitsi tekijät remontillesi myös tarvittaessa LVI-alan ammattilaiset sekä edulliset materiaalit –koko paketin avaimet käteen -periaatteella. 

PÖLYTTÖMÄT KYLPYHUONEREMONTIT


Älä kärsi enää rakennuspölystä! Turkutalon remontit ovat astetta pölyttömämpiä. Käytämme tehokkaita imureita imemään ja suodattamaan likaista ilmaa, jolloin työtilaan syntyy pölyn leviämistä estävä alipaine.

Toteutamme kylpyhuoneremontit pölyttömällä alipaineistusmenetelmällä, jonka ansiosta huoneilmaan ei leviä lainkaan rakennuspölyä – itse asiassa kierrättämämme ilma on HEPA-suodattimien ansiosta jopa tavallista huoneilmaa puhtaampaa. Käyttämämme  menetelmä poistaa 99,7% kaikista pienhiukkasista.

Pyydä tarjous »