LVI-urakointiin

Ammattitaitoiset LVI-urakoinnit tekee Turkutalo!

PUTKITYÖT - TURKU, KAARINA, RAISIO, NAANTALI

Lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmien remonttiurakat ovat suuren kysynnän vuoksi nyt Turkutalon omin käsin tehtäviä töitä! Suunnittelemme ja laitamme talotekniikan uuteen uskoon kohteissa, joissa tehdään esimerkiksi keittiöremonttia tai kylpyhuoneremonttia, ja putkityöt on saatava hoidettua laadukkaasti. Tulemme hätiin myös vahinkotapauksissa, kun putket ovat pettäneet ja aiheuttaneet vesivahingon.

LVI-urakointi on tilattavissa yrityksesi tiloihin, taloyhtiöösi, julkisektorin kohteeseesi tai isännöitsijätoimistosi tarpeisiin. Palvelualuettamme on Turku, Kaarina, Raisio, Naantali ja muut lähikunnat. Otathan yhteyttä, niin tulemme mielellämme katsomaan, millaisia toimia kohteesi LVI-järjestelmät vaativat!

Asennetaan niin, että toimii kuten pitää - Soita putkimies paikalle!

Ja toimii huomaamattomasti ja kitkattomasti osana arkea koko järjestelmän sille suunnitellun elinkaaren ajan. Sitä LVI-tekniikka parhaimmillaan on. Tämä toki vaatii, että LVI-urakointi on tehty oikein.

Siihen voit kanssamme luottaa. Meillä on takanamme jo mittava 10 000 remonttikohteen kokemus! Monessa näissäkin on uusittu lämmityksen, veden ja ilmanvaihdon laitteistoa. 

Pyydä tarjous tai kysy ensin lisää palvelustamme!

Ota yhteyttä »

 

Jätä yhteydenottopyyntö