Remontoi kylpyhuoneesi ja nosta samalla asunnon arvoa

Kylpyhuoneen hyvin suunnitellulla remontilla voit nostaa asuntosi arvoa huomattavasti.

Materiaalivaihtoehtoja on kylpyhuoneissakin lähes rajattomasti, joten ammattimainen suunnitteluapu voi olla tarpeen. Myös märkätilan remonttityöt tulisi aina jättää ammattilaisten huoleksi. Turkutalon asentajilla on VTT:n henkilösertifikaatti vesieristysten tekemiseen, joten saat takuuvarmaa laatua.

Tee kylpyhuoneesta kotisi helmi

Pyydä meiltä tarjous, niin tulemme tutustumaan remontoitavaan tilaan ja kartoittamaan tarpeesi. Kauttamme saat paitsi tekijät remontillesi myös tarvittaessa LVI-alan ammattilaiset sekä edulliset materiaalit – koko paketin avaimet käteen -periaatteella. Työmme on luonnollisesti kotitalousvähennyskelpoista.

Pölyttömät kylpyhuoneremontit

Menetelmä poistaa 99,7% kaikista pienhiukkasista, joten imurista tuleva ilma on huoneilmaa puhtaampaa.

Älä kärsi enää rakennuspölystä. Toteutamme kylpyhuoneremontit pölyttömällä alipaineistusmenetelmällä, jonka ansiosta huoneilmaan ei leviä lainkaan rakennuspölyä – itse asiassa kierrättämämme ilma on HEPA-suodattimien ansiosta jopa tavallista huoneilmaa puhtaampaa. Käytämme tehokkaita imureita imemään ja suodattamaan likaista ilmaa, jolloin työtilaan syntyy alipaine, joka estää pölyn leviämisen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää