Aidanrakennus

Siisti ja eheä aita vaikuttaa positiivisesti paitsi asuinalueen ulkoasuun, myös viihtyisyyteen. Aidan uusiminen tai korjaaminen kannattaakin tilata jo tänään!

Turkutalon ammattirakentajat uusivat ja korjaavat niin rivitalojen, kerrostalojen kuin omakotitalojen ja muiden asuinalueiden aitoja. Tarjoamme aidanrakennuspalveluja Turun ja muun Lounais-Suomen alueella.

Rakennamme aidat laadukasta puutavaraa sekä hyväksi havaittuja työvälineitä ja -menetelmiä käyttäen. Puuosat eivät ole maata vasten, vaan välissä on aina teräksestä tai betonista valmistettu perustus, joka suojaa puuta maan kosteudelta. Kalustoomme kuuluu bobcattiin liitettävä maakaira, jonka avulla saamme aidan tolpat tukevasti metrin syvyyteen. Kalliokohteissa aidanrakennus edellyttää useimmiten kallioon porattavia teräsperustuksia. 

Aita oikeaan paikkaan ja tarpeeseen

Pihojen ja asuinalueiden aitoja käytetään niin alueiden rajaamiseen, lasten ja lemmikkien turvallisuuden takaamiseen kuin koriste-elementteinä. Jotta aita palvelee omistajaansa tai alueella liikkuvia parhaiten, aidanrakennuksessa tuleekin ottaa huomioon aidan sijainnin lisäksi sen tyyli, väritys ja riittävä korkeus. Naapuritontin omistajan kanssa on hyvä sopia aidanrakennuksesta etukäteen erimielisyyksien välttämiseksi.

Ota yhteyttä